Tuesday, November 26, 2013

Diam lebih baik?

1 comments
Siapa cakap diam lebih baik? Boring ah tak der bunyi.. Ada kesan ke? Diam jer tiba-tiba habis.. Pfttt.... Bosan wo!

Friday, August 02, 2013

Masak Lemang?

2 comments
Dah 24 ramadhan
Tak berapa nampak lemang
Lemang yang jual kattepi jalan
Maksud aku..

ya dan juga lemang yang berkenaan..
nak tunggu satu syawal kut
Baru lemang nak masak..
sibuk bertahajud..
Alhamdulillah

Lemang yg masak lama
Baru lemak bukan ka?

Ya aku bermaksud lemang tepi jalan tu
Apa kau fikir ?

Monday, May 13, 2013

TELOQ dan Keberanian. apa relevan?

1 comments
Dah lama gak nak tanya soalan ni,
Selalu kalau lelaki takut
Kita sebut tak der TELOQ!
Or kalau lelaki pengecut kita cakap TELOQ kecut!

Tapi tau kah engkorang
TELOQ kat lelaki tu
hanya lah dua benda lembik dok bergayut..

So disini soalannya ialah
Dimanakah rasionalnya
TELOQ dan Kekuatan dan Keberanian seseorang lelaki?

TELOQ itu sendiri dah memang kecut and lembik serta bergoyang..

So aku ingat.. tak relevan lar TELOQ and KEBERANIAN 
Lepaih ni kalo lelaki tu penakut aku nak sebut..
Huih takdak anaconda..
ANACONDA kan keraih,panjang and ganaih..

ha baru lah betui!
Betui dak?

ps: tak pernah2 hari senin aku update blog.. ha ha ha